OIKEAHETKI JA KORONAN VAIKUTUKSET TOIMINTAAN

TIEDOTE

Vallitseva pandemia-tilanne ja siitä seuranneet erityiset toiminta-ja muut ohjeet kuormittavat varmasti enemmän tai vähemmän jokaista meistä. Monella oma sekä perheen hyvinvointi voi kriisiytyä myös lisääntyvän päihteiden käytön ja eristäytymisen vuoksi. Toimintamme jatkuu pääosin normaalina. 

Avopäihdehoito Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa alueella

  • Oikeahetki -toimii normaalisti päihdehoitoa tarvitsevien asiakkaiden kanssa. Avopäihdehoidon ryhmiin osallistuminen ja hoidon aloittaminen normaalisti korona-ohjeiden puitteissa. Ryhmän koko max 8 +1 (ohjaaja)
  •  Akuutit hoidontarpeen arvioinnit yhteydenoton perusteella
  • Läheisryhmä kokoontuu etänä ja ohjatusti.
  • Kela – perheterapiat on keskeytetty ja /tai  toteutetaan tarvittaessa etänä.

Huomaa! Mikäli kuulut riskiryhmään, sinulla on fluoireita, olet altistunut et voi fyysisesti aloittaa, etkä osalistua hoitoon, mutta ohjaamme ja neuvomme puhelimitse ja voimme sopia etäyhteyden arviointiin ja suunnitelmaa sekä aloitustapaamisiin, jotta pääset alkuun.

Nyt on aika tyyneyden ja maltin sekä viisaiden valintojen. Päihdehoitoon hakeutuvien kannalta aikaikkuna on aina ykkösprioriteettimme ja nyt pyrimme vielä tehostamaan tuota prioriteettia. Teemme osaltamme kaikkemme estääksemme Koronan- leviämisen päihderiiippuvuudesta syntyvien lisävaikeuksien tiedostamisella sekä olemalla hyvin saatavilla sekä luonnollisesti huolehtimalla käsienpesusta ja muusta puhtaudesta ja hygieniasta niin ennen ryhmiä ja luentoja kuin niiden jälkeen.

Tämäkin menee ohi.
Olet tärkeä. Pidä huolta itsestäsi.

PÄIVYSTYSNUMERO klo 8-20 kaikkina päivinä: 0102125681
Jos emme heti vastaa soitamme sinulle takaisin.

Team Oikeahetki

Riitta KoivulaRiitta Koivula

Kiinnostuitko?


Ilmoittaudu ilmaiselle luennolle tai tilaa kurssiaikataulu