OIKEAHETKI PÄIHDEKUNTOUTUS JA LÄHEISHOITO TOUKOKUUSSA

Avopäihdehoito ja läheisryhmät Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella toukouussa 2020

  • Kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluentomme päihde-ja läheisriippuvuudesta ovat tauolla kunnes Korona-ohjeistus sallii ne jälleen. Siihen saakka pidämme päihdeinfot hoidon aloittajille ryhmässä.
  • Oikeahetki -toimii normaalisti päihdehoitoa tarvitsevien asiakkaiden kanssa. Avopäihdehoidon ryhmiin osallistuminen ja hoidon aloittaminen normaalisti korona-ohjeiden puitteissa. Ryhmän koko max 8 +1 (ohjaaja)
  • Akuutit hoidontarpeen arvioinnit yhteydenoton perusteella.
  • Läheisryhmä kokoontuu etänä ja ohjatusti.
  • Kela – perheterapiat on keskeytetty ja /tai  toteutetaan tarvittaessa etänä.

Päihdehoitoon hakeutuvien kannalta aikaikkuna on aina ykkösprioriteettimme ja nyt pyrimme vielä tehostamaan tuota prioriteettia.

Huomaa! Mikäli kuulut riskiryhmään, sinulla on flunssa ja /tai hengitystieoireita, olet altistunut, niin et voi fyysisesti aloittaa, etkä osallistua hoitoon, mutta ohjaamme ja neuvomme sinua puhelimitse. Voimme sopia etäyhteyden arviointiin ja suunnitelmaa sekä aloitustapaamisiin, jotta pääset alkuun.

Teemme osaltamme kaikkemme estääksemme Koronan- leviämisen päihderiiippuvuudesta syntyvien lisävaikeuksien tiedostamisella sekä olemalla hyvin saatavilla sekä luonnollisesti huolehtimalla käsienpesusta ja muusta puhtaudesta ja hygieniasta niin ennen ryhmiä kuin niiden jälkeen.

Tämäkin menee ohi.
Olet tärkeä. Pidä huolta itsestäsi.

PÄIVYSTYSNUMERO klo 8-20 kaikkina päivinä: 0102125681
Jos emme heti vastaa soitamme sinulle takaisin.

 

Riitta KoivulaRiitta Koivula

Kiinnostuitko?


Ilmoittaudu ilmaiselle luennolle tai tilaa kurssiaikataulu