SYYSKUU 2014

NAUTISKELUA VAI RIIPPUVUUTTA -päihdeluento ihan kaikille!

KAUHAJOKI

Ti 2.9 klo 18
Ti 16.9 klo 18
Ti 30.9 klo18
IISALMI Vol2.

Aika: Ti 02.09.2014 klo 18-21
Paikka: Veikkolan tupa

Osoite: Veikkolantie 23 74140 Iisalmi

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Nurkkatupa / Sanna Maria Svensk

Sanna Svensk 044-5560409 tai sannasvensk@gmail.com

Ovimaksu 20€/hlö

Facebook-tapahtuma: Nautiskelua vai riippuvuutta -luento Iisalmessa 020914

PÄIHDERIIPPUVUUDEN AVOHOITOSTARTIT KAUHAJOELLA KESKIVIIKKOISIN 3.9, 17.9 ja 1.9 TIISTAIN LUENNON JÄLKEEN

YKSILÖ, -PARI -JA PERHEVASTAANOTOT AJANVARAUKSELLA elämän erilaisissa haastekohdissa.

TYÖNOHJAUS

LUENNOSTA:

Alkoholi, kannabis ja muut päihteet ovat osa suomalaisten elämää. Lähes kaikilla on lähipiirissään ihmisiä, jotka juovat liikaa. Stressi ja arjen haasteet saattavat myös huomaamatta vaivihkaa luisuttaa meitä kohti sitä jokailtaista viinilasillista tai muutamaa olutta. Vaikuttaako viikonlopun nollaaminen ja rentoutuminen hyvinvointiisi tai tunnetko voimattomuutta alkoholin tai muun päihteen suhteen ja se vaikuttaa haitallisesti elämääsi ja ihmissuhteisiisi?

Luennolla saat tietoa päihderiippuvuussairaudesta, sen hoidosta ja millaisia etappeja toipumismatka pitää sisällään. Kerromme myös keinoista auttaa, kun alkoholi tai muut päihteet haittaavat omaa tai läheisten elämää. Lisäksi kuulet mm. siitä, miksi tietyt lääkkeet eivät sovi alkoholistille tai muille päihderiippuvaisille.

Puhumme myös kieltämisestä, joka on alkoholismin ja päihderiippuvuuden vahvin, näkyvin ja hoitoon hakeutumisen kannalta ikävin oire.

Kerromme läheisriippuvuuudesta ja läheisten rooleista. Päihderiippuvuus vaikuttaa koko perheeseen ja siksi sitä sanotaankin koko perheen sairaudeksi. Sen vaikutuspiirin ulkopuolelle eivät jää myöskään esim. ystävät ja työkaverit, jotka usein pahaa aavistamatta mahdollistavat sairauden etenemisen.

Luennolla tarjoamme sinulle tietoa ja välineitä puuttumiseen sekä mahdollisuutta muutoksen käynnistämiseen. Luennolle voit tulla olitpa kiinnostunut asiasta muuten vaan tai sinulla on huoli omasta, läheisen, ystävän tai työkaverin päihteiden käytöstä.

Se on tarkoitettu ihan kaikille!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Riitta Koivula p.0400-466225 /riitta.koivula@oikeahetki.fi

Luento on maksuton.

Markkinointiakatemia

Kiinnostuitko?


Ilmoittaudu ilmaiselle luennolle tai tilaa kurssiaikataulu