TERVETULOA UUSI VUOSI 2016!

Kiitos kuluneesta upeasta elämän vuodesta. Kiitos elämästä, rakkaista ihmistä, työstä, surusta, ilosta, haasteista, jotka pakottavat minua kohtaamaan itseni ja johtavat muutoksta. Haasteet pakottavat keskittymään hyvään, toivomaan ja kiittämään enemmän. Ne myös vähenevät muutoksen myötä! Ihanaa!

Kiitos teille kaikille Oikeahetki-hengessä mukana olleille, potilaille, perheille, asiakkaille, teille joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä, meitä kannustaneille ja tukeneille. Palautteet ja kohtaamiset puhuvat kieltä, joka kannustaa meitä eteenpäin. Se kannustaa kehittämään, kouluttamaan, kouluttautumaan itse, oppimaan lisää.Saamme tuki ja rohkaisu kohtaamissa teiltä ihmisiltä antaa meille pontta jatkaa. KIITOS!

Lukuisia kertoja olemme kuulleet pyynnön jatkaa ja tehdä tätä työtä. Kertoa sairaudesta ja välittää tietoa. Me teemme sitä ilolla ja tuntien kiitollisuutta sekä etuoikeutta. Tiedämme, ettei toipuminen ole itsestäänselvyys, emme oleta sitä, mutta tiedämme, että se on mahdollista ja siihen on olemassa tehokkaat välineet. Sinä, päihderiippuvainen tai läheinen, olet oman toipumisesi avain. Sinä olet tärkein väline, kunhan vain aukaiset oven. Suostut. Silloin on oikea hetki.

Niin siis teemme. Jatkamme työtä ensi vuonna ja tiimimme vahvistuu. Mukaan astuvat ja ovat jo astuneet Pauli ja Tuija. Me emme ole yksin, siitä olemme suunnattoman kiitollisia. Yhteistyössä on voimaa ja toipumisen mukanaan tuomaa kokemusta halua auttaa muita on voitava käyttää, mutta sitä on käytettävä viisaasti, siksi ensin on hoidettava itsensä. Siksi me sanomme kaikille ÄLÄ JÄÄ YKSIN.

Tuokoon Uusi Vuosi sinulle, perheellesi ja läheisillesi, kaikille meille mukanaan uusia alkuja,toipumisen voimaa, rohkeutta tehdä muutos, luottamusta elämään, innostumista, rakkautta, läsnöolon voimaa, vaurautta, ystävyyttä, läheisyyttä, iloa ja valoa!

Uuden vuoden taikaa ja uskoa tulevaan teille toivotellen,
Riitta

Riitta KoivulaRiitta Koivula

Vastaa

Kiinnostuitko?


Ilmoittaudu ilmaiselle luennolle tai tilaa kurssiaikataulu