Riitta Koivula johtaja ja vastaava terapeutti

Perheterapeutti, sairaanhoitaja, kouluttaja, luennoitsija. Kauhajoki, Vaasa

Tervehdykseni sinulle,

Minä olen Riitta, perheterapeutti, sairaanhoitaja ja vankan, jo lapsuudesta lähtevän läheiskokemuksen omaava pohjalainen nainen. Olen äiti neljälle ja vaimo Mikalle. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja vm -94 ja perheterapeutiksi valmistuin -14.

Oikeahetki Ky on perustettu 2012 ja sen olemassaolo kumpuaa syvästi halustani auttaa kanssaihmisiä, erityisesti päihdeongelmien kanssa taistelevia perheitä. Tähän syynä luonnollisesti oma kokemukseni ja se ymmärrys mitä olen matkan varrella saanut päihderiippuvuudesta ja läheisriippuvuudesta toipumisesta. Halu kehittää päihdesairauden hoitoa ja sen tunnistamista on tärkeä kivijalka Oikeahetki-toiminnalle. Yhteistyökyky -ja yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä.

Päihderiippuvuuksien hoidossa vahvuutemme  on selkeä lähestymistapa, jossa päihderiippuvuus nähdään hoidettavissa olevana koko perheen sairautena ja ihminen oman elämänsä keskeisenä toimijana toipumisessa ja usko jokaisen mahdollisuuteen onnistua! Tärkeää on myös kyky arvoioida toimintaa kriittisesti, kerätä palautetta ja kehittyä.

Työhöni Oikehetki Ky:ssä kuuluu  päihde-ja läheisterapian lisäksi yksilö- pari- ja perhevastaanotot elämän erilaisissa haasteissa. Erilaiset koulutukset ja luennot päihteistä, hyvinnvoinnista, työelämästä  sekä lapsille ja nuorille suunnattu ennaltaehkäisevä työ ovat myös minun juttuni.

Johtajana haluan palvella tiimiä ja asiakkaitamme positiivisella, rohkaisevalla, sinnikkäällä, ratkaisukeskeisellä  ja reippaalla asenteellani. Toiminnan läpinäkyvyys ja tahtomme olla helposti lähestyttävä palveluntarjoaja ja yhteistyökumppani, ovat meille kunnia asia.  Tämä tukee tavoittettamme kasvaa ja kehittyä ihmisen kohtaamisen ammattilaisina ja laadukkaan, tuloksellisen päihdehoidon tarjoajana.

Motto:  Kokemus on ihmisen arvokkain pääoma, usein lähes ainoa.

Ota rohkeasti yhteyttä -älä jää yksin.

Lämmöllä, Riitta