Läheisryhmät

Oikeahetki läheisryhmät

Oikeahetki- läheisryhmä tukee ja auttaa läheisiä omassa toipumisessa sekä antaa välineitä päihde- tai muun riippuvuuden kohtaamiseen uudella toipumiskeskeisellä tavalla. Läheinen voi olla puoliso, kumppani, lapsi, vanhempi, sisko, veli, isovanhempi.

Ryhmä antaa välineitä läheisriippuvuuden tunnistamiseen ja itsensä hoitamiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Lisäksi ryhmä antaa välineitä päihde, -tai muuta riippuvuutta sairastavan uudenlaiseen kohtaamiseen ja motivointiin.

Ryhmässä tutustutaan 12-askeleen toipumisohjelmaan ja kirjallisuuteen, tunnetyöskentelyyn, tunteiden tunnistamiseen ja käsittelyyn, tehdään kotitehtäviä ja koetaan vertaistuen voimauttava kokemus.

Ryhmä toimii ratkaisukeskeisesti ja sen toiminta perustuu päihde- ja läheisriippuvuuden sairauskäsitykseen sekä 12-askeleen toipumisohjelmaan.

Ryhmä kokoontuu kymmenen kerran sarjoissa, tapaamiset joka toinen torstai ja tapaamisen kesto 2,5 h. Tämä työskentelytapa turvaa tuen asiakkaalle sekä toipumisprosessin käynnistymistä ja harjoittelua ja seurantaa riittävän pitkällä jatkumolla.

Ryhmään otetaan kahdeksan henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

HINTA:
500€ / asiakas / 10 kertaa, sis. materiaalit

Kysy lisää

050 4334933

info@oikeahetki.fi

Lähetettä ei tarvita. Maksusitoumusta läheisryhmään voit tiedustella oman kuntasi sosiaali- tai terveyspalveluista. Suosittelemme yhteydenottoa maksusitoumuksen myöntämään tahoon ennen hoidon aloitusta.